El PSC vol una ordenança que reguli l'administració electrònica de l'Ajuntament


  • Comparteix:

El PSC ha fet aquestes declaracions durant una roda de premsa

El PSC ha fet aquestes declaracions durant una roda de premsa

El PSC proposa l'elaboració d'una ordenança reguladora de l'administració electrònica de l'Ajuntament. Aquest instrument ha de servir, segons els socialistes, per millorar la gestió pública i concretar els drets i els deures de la ciutadania en aquest àmbit. El grup municipal portarà aquesta proposta al ple municipal de dilluns.

Els socialistes volen que una comissió municipal elabori aquesta ordenança amb la col·laboració de representants dels àmbits econòmic i social de la ciutat. El PSC creu que aquesta ordenança milloraria la relació entre ciutadania i administració ja que 'facilita la simplificació administrativa, la transparència i l'accessibilitat'.

Segons el portaveu socialista, Salvador Gausa, cal elaborar l'ordenança per complir la llei estatal que, a partir de l'any vinent, garanteix el dret a relacionar-se electrònicament amb les administracions.

Salvador Gausa

A partir de l'any vinent, cal garantir el dret a relacionar-se amb l'administració electrònicament. Cal aquesta ordenança.



El PSC ha recordat que el Consorci LocalRet, del qual forma part Sant Cugat, ha proposat dos models d'ordenança d'administració electrònica que ja han adaptat diversos municipis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.