Sant Cugat demana modificar la llei per bonificar l'IBI a famílies monoparentals i múltiples


  • Comparteix:

La família monoparental seria una de les beneficiades

La família monoparental seria una de les beneficiades

Sant Cugat insta el Congrés espanyol a modificar la Llei d'Hisendes Locals perquè es pugui bonificar l'Impost de Béns Immobles (IBI) a famílies monoparentals i múltiples. Ho han decidit al ple per unanimitat tots els partits, que lamenten que els consistoris no tinguin cap capacitat normativa sobre els impostos locals.

En la moció, presentada per CiU i ERC, es denuncien les limitacions per bonificar aquest impost a famílies monoparentals i múltiples a causa de la Llei d'Hisendes Locals. Per això, la moció demana una modificació legislativa que permeti estendre uns ajuts que ja reben les famílies nombroses.

El portaveu d'ERC, Raül Grangé, justifica la necessitat d'introduir canvis a la llei.

Raül Grangé

L'Ajuntament és l'administració més propera a la ciutadania i, per tant, és la que ha de ser més sensible a les necessitats de la ciutadania.



En el mateix debat, CiU i ERC han rebutjat una proposta del PSC perquè l'Ajuntament subvencionés l'equiparació de les bonificacions de les famílies monoparentals i múltiples a les de les nombroses mentre no es modifiqués la Llei d'Hisendes Locals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.