Rebutjades les mesures proposades des del PP per reactivar l'economia local


Temes relacionats

El PP demana que l'Ajuntament faci de mitjancer entre famílies i entitats bancàries (11/feb/09)


  • Comparteix:

CiU, el PSC, ICV-EUiA i ERC voten en contra la moció presentada pel PP

CiU, el PSC, ICV-EUiA i ERC voten en contra la moció presentada pel PP

Tots els partits rebutgen les mesures del PP per combatre la crisi econòmica. CiU, el PSC, ICV-EUiA i ERC argumenten que el pressupost municipal del 2009 aprovat el desembre ja recull moltes de les mesures que proposaven els populars. La portaveu popular, Berta Rodríguez, respon que calen més ajudes als comerciants i empreses locals per superar la conjuntura econòmica.

Les formacions polítiques han destacat que les mesures proposades pels populars barregen les competències de les diferents administracions. El tinent d'alcalde d'economia, Jordi Joly, destaca la implicació de l'Ajuntament per superar i reactivar l'economia local.

Jordi Joly

He començat manifestat-li que els temes de crisi són molt seriosos. Si hagués plantejat quelcom adicional a les mesures aprovades pel ple no dubtin que les agafaríem.





Al seu torn la portaveu popular, Berta Rodríguez, ha recordat que els comerciants i empreses locals necessiten més ajudes des de l'administració local.

Berta Rodríguez

Hem de donar suport als comerciants que tot i les rebaixes no se'n surten. Hem de fer alguna cosa més, ja que són la columna vertebral de la ciutat.




Rodríguez també ha recordat que hi ha empreses instal·lades a la nostra ciutat que actualment estan negociant un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO). A més també ha fet menció de la situació de l'atur a Sant Cugat, que al gener ha crescut un 9%.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.