Sant Cugat vol que el centre de TVE de la ciutat aculli el Canal Cultura de RTVE


  • Comparteix:

Centre de TVE a Sant Cugat

Centre de TVE a Sant Cugat

Sant Cugat demana al govern espanyol que el centre de TVE ubicat a la nostra ciutat aculli la producció i emissió del Canal Cultural de RTVE adreçat al conjunt de l'Estat. Ho han acordat en el ple municipal d'aquest dilluns tots els partits en una declaració institucional on destaquen la importància que TVE tingui presència en els diferents territoris de l'Estat espanyol.

El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, ha estat l'encarregat aquest dilluns de llegir la declaració institucional signada per tots els partits amb representació al consistori. Escura ha destacat la necessitat que el centre santcugatenc de TVE aculli aquest nou canal cultural.

Xavier Escura

Creiem necessari que el centre santcugatenc de TVE aculli la producció i emissió del Canal Cultrua de RTVE adreçat al conjunt de l'Estat.


El ple també ha instat el govern espanyol a dur a terme les gestions necessàries davant les institucions de l'Estat i cooperar amb els òrgans de govern de la Corporació de RTVE per assolir valors com la pluralitat cultural i lingüística.



  • Comparteix:

COMENTARIS

I llavors podrem veure els Lunnis, el Pocoyó i el Mickey en la nostra llengua ? Perquè si aquest nou canal només parla en castellà ja se'l poden confitar !

Pocoyo. Enviat el 18/feb/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.