El PP vol impulsar la cooperació amb el tercer món juntament amb les ONG locals


  • Comparteix:

El PP vol impulsar polítiques de cooperació per ajudar als països que estan en vies de desenvolupament, amb la col·laboració de les ONG's de la ciutat. La proposta, que s'inscriu dins el programa electoral del PP en matèria de solidaritat, contempla també la participació ciutadana a l'hora d'executar els programes d'ajuda als més necessitats.

L'alcaldable del PP, Berta Rodríguez, considera que l'Ajuntament hauria d'engegar actuacions concretes per atendre les demandes dels països subdesenvolupats. Per aquest motiu, i de cara a la nova legislatura, el Partit Popular té previst posar en marxa el programa Sant Cugat Solidari; un espai on els ciutadans podran col·laborar en l'execució de programes d'ajuda. En aquest sentit, la formació conservadora obre les portes a les ONG locals perquè exposin les seves propostes de cooperació. Una altra iniciativa és el Fons de Solidaritat Local, un òrgan que recollirà diners que seran enviats a països víctimes de catàstrofes naturals o situacions d'alerta.
La presidenta del PP ha aclarit que els programes d'ajuda que es derivin no tindran un caràcter puntual:

Berta Rodríguez

El que s'està fent ara són projectes que puguin tenir una continuïtat


Altres plans populars en matèria de solidaritat és augmentar la dotació pressupostària de les polítiques de solidaritat, promoure la creació de bancs d'aliments i potenciar jornades solidàries.
Rodríguez està convençuda que totes aquestes iniciatives tindran èxit gràcies a la col·laboració dels santcugatencs:

Berta Rodríguez

Sant Cugat és una població que s'implica molt en temes de solidaritat


Rodríguez ha concretat que des de l'Ajuntament s'hauria de fomentar el respecte dels drets fonamentals de l'home dins la societat i atendre els casos d'ajuda d'emergència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.