Les crítiques de Recoder a ERC tenen 'nul·la credibilitat', segons els republicans


Temes relacionats

Recoder: 'ERC fa els típics escarafalls, però acceptarà qualsevol finançament' (18/feb/09)


  • Comparteix:

El portaveu d'ERC a Sant Cugat, Raül Grangé

El portaveu d'ERC a Sant Cugat, Raül Grangé

El portaveu d'ERC, Raül Grangé, respon a Recoder que no té cap credibilitat quan critica el paper dels republicans en les negociacions pel finançament de Catalunya. Grangé recorda a l'alcalde i dirigent de CDC que la federació va rebaixar l'Estatut en el pacte amb Zapatero per intentar accedir a la Generalitat.

Com a resposta a les declaracions que Lluís Recoder ha fet aquest dimecres al matí, Grangé defensa l'actuació d'ERC per aconseguir el compliment de l'Estatut i considera que els republicans han aconseguit retardar la firma de l'acord de finançament per impedir un mal acord. Són declaracions a Cugat.cat.

Raül Grangé

Recalcar la nul·la credibilitat de CiU en reclamar fermesa negociadora. Qualsevol govern sense ERC ja hauria firmat un acord de finançament.


El portaveu d'ERC creu que un pacte entre el PSC i CiU, una opció contemplada per Recoder, implicaria un absolut retrocés nacional, ja que els dos partits veuen Catalunya com 'una comunitat autònoma més'.

Grangé també ha afirmat que no hi ha cap consigna per part d'ERC d'arraconar CiU als Ajuntaments i a la Generalitat, tal com ha afirmat Lluís Recoder.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Com es pot atrevir a criticar a ERC qui penja la bandera espanyola de l´ajuntament i vota en contra de la mocio dels "10000 a Brusel.les" !!!

Maribel. Enviat el 19/feb/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.