El Partit Família i Vida diu que la nova llei de l'avortament ataca el dret a la vida


  • Comparteix:

Logo del Partit Família i Vida

Logo del Partit Família i Vida

El Partit Família i Vida, amb representanció a la ciutat, assegura que l'aprovació de la nova llei de l'avortament, que permetrà les menors de 16 anys avortar sense autorització paterna, és un atac contra el dret de la vida. Segons el partit, la llei persegueix protegir els responsables del negoci avortista i no pren les mesures oportunes per investigar els establiments que practiquen avortaments.

El portaveu del Partit Família i Vida a Sant Cugat, Ignasi Cabanas, destaca que la nova llei no compleix la missió de l'home a la terra.

Ignasi Cabanas

Estem demostran que els homes estan perden la misió que té a la terra. Ens preocupem per l'ecologia però no ens preocupem per l'esser humà.


El partit també denuncia que el govern segueix ocultant la realitat sobre la crueltat amb la qual es fa un avortament i les conseqüències negatives per a la dona.



  • Comparteix:

COMENTARIS

el partit família i vida sí que és un atac, un atac a la vida lliure, un atac a la llibertat individual. Si no voleu avortar no avorteu, però deixeu que la gent faci el que vulgui, sisplau! I no em vingueu amb que matar un capgròs és cometre un assasinat, per favor...

oriol. Enviat el 21/feb/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.