Recoder defensa que el tercer sector intervingui en les polítiques socials dels Ajuntaments


Temes relacionats

L'alcalde participarà al Fòrum Social Pere Tarrés per parlar de les entitats del tercer sector (20/feb/09)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Recoder a l'estudi Ramon Barnils de Cugat.cat

Imatge d'arxiu de Recoder a l'estudi Ramon Barnils de Cugat.cat

L'alcalde defensa que les entitats del tercer sector, és a dir, les entitats sense ànim de lucre, tinguin un paper important en l'aplicació de les polítiques socials. Lluís Recoder ha fet aquestes declaracions durant una nova edició del Fòrum Social Pere Tarrés, que ha analitzat les entitats del tercer sector.

Recoder ha destacat la importància que els ajuntaments treballin amb les entitats del tercer sector i intervinguin en el disseny i l'aplicació de las polítiques socials. Segons Recoder, el fet de col·laborar amb aquests ens pot suposar, fins i tot, un estalvi.

Per aquest motiu, Recoder ha anunciat que a la ciutat es crearan sis taules de treball sobre diferents problemes socials, com les malalties degeneratives i la immigració, per crear plans d'actuació. D'altra banda, l'alcalde ha recordat que Sant Cugat segueix mantenint la dedicació de l'1% del pressupost a solidaritat tot i la crisi.

El dinar-debat, que ha tingut lloc a l'alberg Pere Tarrés a Barcelona, ha comptat amb la presentació del diputat convergent Carles Campuzano.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.