CDC afirma que les crítiques del PSC a l'alcalde mostren la seva manca d'idees


Temes relacionats

El PSC assegura que la projecció de Recoder a CDC provoca la seva 'inacció' com a alcalde (25/feb/09)


  • Comparteix:

Fotografia d'arxiu de Jordi Puigneró

Fotografia d'arxiu de Jordi Puigneró

CDC es mostra 'perplexa' per les crítiques del PSC a l'alcalde, al qual demanaven que no deixés Sant Cugat com a 'segon plat' per prioritzar la seva projecció en el seu partit. El vicepresident local de CDC, Jordi Puigneró, ha afirmat que aquestes crítiques 'sense sentit' demostren la falta d'idees i de projecte dels socialistes i els recomana que dediquin menys temps a criticar i més a treballar pels santcugatencs.

Escoltem Jordi Puigneró, en declaracions a Cugat.cat.

Jordi Puigneró

Estem una mica perplexos per les declaracions del PSC-PSOE i els recomanem que es dediquin a treballar més pels ciutadans.


En aquest sentit, Puigneró ha destacat que els socialistes han estat 'incapaços' de pressionar conselleres del seu partit per portar els jutjats a Sant Cugat o accelerar l'arribada del 3r CAP.

Jordi Puigneró

Quan veus que els socialistes no són capaços de pressionar per portar els jutjats o el tercer CAP, crec que els ciutadans veuen qui realment no està fent els deures per Sant Cugat.




Puigneró ha destacat 'la intensa activitat' de Lluís Recoder per Sant Cugat, del qual ha dit que fa d'alcalde les 24 hores del dia de tots els dies de la setmana.

En la nota de premsa, CDC es refereix als socialistes com a PSC-PSOE.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Els socialistes són els que han portat Renfe a la ciutat, els que han començat les obres de l'estació de Vullpalleres (CiU ho va prometre durant molts anys però no va fer res), els que faran possible la dignificació de Les Planes... i altres actuacions que l'ajuntament s'encarrega de no donar massa publicitat ja que es faria evident que la generalitat governa pels ciutadans sense distinció de color polític.

Civis. Enviat el 26/feb/09


Això implica que els socialistes son els responsables del retard de tres anys en la construcció de l\'estació i que tingui un cost de 21 milions d\'euros ( una passada). Quant intervenen els politics les coses no son ni blanques ni negres, normalment son GRISES.

huecu. Enviat el 26/feb/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.