Torna a escena política les joventuts d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC)


  • Comparteix:

Delegació local d'Unió de Joves

Delegació local d'Unió de Joves

Neix la delegació local d'Unió de Joves, les joventuts d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC). Xavier Tizón presideix una executiva formada per cinc membres que es marca com objectius créixer en militants i donar-se conèixer entre el jovent.

Les joventuts de la formació tornen a l'escena política després d'un període d'inactivitat. La delegació local d'UDJ pretén 'anar de la mà del partit' i iniciar projectes de col·laboració amb la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC), branca juvenil de Convergència Democràtica (CDC).

Ho ha dit Tizón en una roda de premsa.

Xavier Tizón

Des de la delegació de Sant Cugat, volem donar suport al partit, i que aquest surti ben parat de la nostra activitat i actitud. Comunicarem ràpidament les nostres intencions a la JNC.


Pel que fa a actuacions més immediates, la delegació santcugatenca d'UDJ té la intenció de crear un correu electrònic propi i enviar una 'newsletter' sobre els seus objectius. També volen impulsar la creació d'un blog propi de la delegació local per 'acostar-se més a la societat'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.