ICV aposta per una candidatura conjunta d'esquerres 'més enllà dels partits'


Temes relacionats

Joan Calderón, elegit nou president local d'ICV per unanimitat (25/feb/09)


  • Comparteix:

Joan Calderón a l'estudi Ramon Barnils de Cugat.cat

Joan Calderón a l'estudi Ramon Barnils de Cugat.cat

El nou president de la secció local d'ICV, Joan Calderón, reitera la seva aposta d'una candidatura conjunta d'esquerres de cara a les properes eleccions municipals a Sant Cugat. Calderón ha anunciat que iniciaran contactes amb el PSC, ERC, la CUP i diferents moviments socials de l''esquerra plural' per aconseguir un canvi de govern a la ciutat.

En una entrevista a Cugat.cat un cop elegit president de la secció local, Joan Calderón ha fet aquesta proposta a la resta de partits d'esquerra del municipi.

Joan Calderón

ICV ha de treballar per presentar una candidatura conjunta de tota l'esquerra social i política, més enllà dels partits.


Calderón ha apostat per obrir la candidatura a altres forces de l''esquerra plural', incloent-hi el PSC, ERC i la CUP, a més d'entitats i moviments socials. Segons el president d'ICV, ara és el moment d'impulsar aquesta estratègia després de la victòria per majoria absoluta de CiU a les últimes eleccions municipals.

Calderón aposta també per la reedició de la Candidatura de Progrés i Catalanista a Valldoreix encapçalada per Montserrat Turu.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Em sembla molt bé! Es el que ens fa falta a Sant Cugat. La unitat de l'esquerra!!

Pol. Enviat el 2/mar/09


Em sembla molt bé que icv torni a pensar en el govern d'esquerres. Supsoo que el tema del pressupost i acostar-se a CIU va ser una anècdota. A veure que fa n els altres dos

unió d'esquerres. Enviat el 2/mar/09


Si senyor! El Recoder aquest dels ja la ha liat prou fent que aquest municipi sigui insostenible economicament i medioambientalment. La solució, com sempre, passa per l'esquerra.

Mario. Enviat el 2/mar/09


Benvinguts novament al somni comunista... ja em farà gracia veure com us baralleu per no res. L'esquerra és la vergonya més gran que li pot passar a qualsevol territori.

somebody. Enviat el 2/mar/09


però si no tindran oportunitat ni de barallar-se...

anotherone. Enviat el 2/mar/09


Tota l'esquerra unida per fer el que fan a la Generalitat,repartir-se les culleres per anar menjan,amb el Montilla de jefe suprem !!.

Antoni. Enviat el 8/mar/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.