Calderón (ICV): 'El PP ha d'explicar perquè va trencar la unitat sobre Torre Negra i després es va fer la foto'


Temes relacionats

Tots els partits: 'La sentència avala la protecció de Torre Negra' (25/feb/09)

El PP trenca el consens històric per a la protecció de Torre Negra (16/jun/08)


  • Comparteix:

ICV troba 'incoherent' que el PP se sumés la setmana passada a la postura unitària sobre Torre Negra després de l'última sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). El president de la formació ecosocialista, Joan Calderón, critica que els populars es fessin la foto de la unitat, quan fa mig any van trencar el consens històric sobre aquesta qüestió.

La portaveu municipal del PP, Berta Rodríguez, va subscriure la setmana passada la declaració unitària de tots els partits del consistori que considera que l'última sentència del TSJC no dóna la raó a les pretensions urbanitzadores del grup Núñez i Navarro a Torre Negra, sinó que reconeix que el sector pot ser no urbanitzable.

ICV creu que aquesta postura és 'incoherent' amb la decisió dels populars de trencar el consens històric sobre la protecció de Torre Negra quan, fa mig any, van abstenir-se en la votació que va rebutjar el programa urbanístic de Núñez i Navarro. Escoltem el president d'ICV, Joan Calderón.

Joan Calderón

No s'hi val fer-se la foto ara quan no has estat coherent durant el procés. Han d'explicar el canvi de posicionament.


Recordem que la setmana passada tots els partits van coincidir en què la sentència del TSJC avala la protecció de Torre Negra, tot i anul·lar l'acord de la Generalitat que el 2003 va permetre qualificar el sòl com a no urbanitzable de protecció especial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.