La santcugatenca de la JNC, Marta Sibina, treballarà a l'oficina de la Generalitat al Marroc


  • Comparteix:

La santcugatenca i militant de la Joventut Nacionalista de Catalunya, Marta Sibina, és l'única catalana que formarà part de la delegació que el govern de la Generalitat obrirà les properes setmanes al Marroc. Es tracta d'una seu de la Xarxa Internacional de Selecció Laboral que, dirigida per Àngel Colom, oferirà informació als ciutadans marroquins que desitgin venir a treballar a Catalunya.

L'objectiu d'aquesta delegació és estrènyer els llaços econòmics i comercials entre el Marroc i Catalunya i ser un pont de comunicació entre les empreses catalanes i els treballadors marroquins que vulguin venir a treballar al nostre país. Tot i que la Generalitat no té competències per concedir visats, pot agilitar els tràmits burocràtics i posar en contacte empreses i treballadors. Segons Marta Sibina, la funció és informar i formar els treballadors que vulguin venir a Catalunya.

Marta Sibina

Volem explicar bé allà com està el mercat laboral aquí a Catalunya


Encapçalada per Àngel Colom, aquesta delegació obrirà les portes d'aquí poques setmanes. Segons la militant de la JNC de Sant Cugat, el govern marroquí ha rebut bé l'obertura d'aquesta 'casa de Catalunya' però, en canvi, l'ambaixada espanyola l'ha rebut amb més aviat fredor:

Marta Sibina

Les relacions amb l'ambaixada espanyola no són tan bones com voldriem, però esperem que millorin


Segons Sibina l'estada a Casablanca és la realització d'un projecte polític però també personal. La Generalitat ja disposa d'una d'aquestes seus de la Xarxa Internacional de Selecció Laboral (XILA) a Varsòvia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.