L'alcalde aposta per un Sant Cugat amb identitat pròpia que no es dilueixi dins l'àrea metropolitana


Temes relacionats

Menéndez explica davant Clos la seva política econòmica, basada en la implicació metropolitana ( 3/mar/03)


  • Comparteix:

L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder

L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder

L'alcalde creu que Sant Cugat ha de mirar de tu a tu la ciutat de Barcelona i desmarcar-se de la voluntat dels socialistes d'engolir-ho tot sota 'aquest marasme gris de l'Àrea Metropolitana'. Lluís Recoder, en resposta a les declaracions de l'alcalde de Barcelona Joan Clos, rebutja que el Vallés només compti com l'habitació dels mals endreços de Barcelona.

Lluís Recoder ha contestat les declaracions de Joan Clos afirmant que Sant Cugat ha de mirar de preservar la seva identitat i no diluir-se dins 'la massa gris de l'Àrea Metropolitana'. L'alcalde concep la relació entre Sant Cugat i Barcelona des de la igualtat i no pas des de la subsidiarietat.

Lluís Recoder

Hi ha un interès per disoldre'ns dins la grisor metropolitana i jo crec que hem de mantenir la nostra pròpia identitat


Segons Recoder, l'alcalde de Barcelona només té en compte el Vallés per traslladar-hi projectes o infrastructures que fan nosa a la capital catalana. L'alcalde creu que Joan Clos s'equivoca si pensa en Sant Cugat com el pati del darrere de la Barcelona.

Lluís Recoder

El tema metropolità des de Barcelona no es planteja bé, perquè es planteja des d'una perspectiva poc generosa


Lluís Recoder ha afegit que la ciutat ja participa activament en organismes metropolitans com ara l'Autoritat Metropolitana del Transport o el Consorci de Collserola. No obstant, només s'han exclòs de la Mancomunitat de Municipis ja que al principi del mandat les finances de de Sant Cugat no passava bons moments i es va preferir autogestionar els propis recursos, que cedir-los a la Mancomunitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.