La JSC aposta per qualsevol fórmula que faci lehendakari Patxi López


Temes relacionats

Villaseñor (PSC): 'Apostem per Patxi López com a lehendakari amb el suport del PNB' ( 3/mar/09)


  • Comparteix:

Logotip de la JSC

Logotip de la JSC

La branca juvenil del PSC, la JSC de Sant Cugat, dóna suport a qualsevol pacte que porti Patxi López a ser el nou lehendakari. Segons les joventuts socialistes, els resultats d'aquest diumenge obren un nova etapa de canvi que hauria de superar la divisió entre partits d'àmbit nacional basc i d'àmbit espanyol.

Més enllà de pactes, la JSC destaca els resultats històrics dels socialistes bascos. Escoltem el secretari d'organització de les joventuts locals, Mario Gutiérrez.

Mario Gutiérrez

Donem suport a qualsevol pacte. El que importa és que el nou lehendakari serà socialista.


El primer secretari del PSC de la ciutat, Ferran Villaseñor, s'ha manifestat a favor d'un pacte entre el PSE i el PNB que porti Patxi López al capdavant del govern basc.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Fa anys hi havia una fórmula encara més senzill d'accedir al poder, que es deia partit únic. Total, si la qüestió és no tenir escrúpols...

Jona. Enviat el 5/mar/09


Aixo el nou lehendakari "socialista".La majoria del PNV us la paseu pel forro. Els socialistas per tenir poder pactareu amb el dimoni,amb l'esglesia o el PP!!.Molt trist.

Antoni. Enviat el 5/mar/09


lamentable. Després aquests del PSC es diuen d'esquerres. Us dieu de tot amb el PP i després pacteu amb ells per manipular la voluntat del poble basc. Vergonya!

Genís. Enviat el 5/mar/09


El cas d'aquesta gent ja fa pena. El que no pot ser és dir-se democràtic i després fer les mil i una per estar al govern, encara que costi la desestabilització del país basc. Els del PSOE se la fotran i estic d'acord amb en Genís, per estar al govern aquesta gentussa pactaria fins i tot amb el diable. Quina colla d'incompetents. Pel que fa a la branqueta juvenil del PSC, demostren tenir menys criteri que un nen de tres anys. Si volien sortir per la ràdio, ja ho han aconseguit, però si volien demostrar fidelitat a un partit com el PSOE, van malament. De vegades s'ha de saber ser crític, no cal fer la pilota a tot déu

marc. Enviat el 5/mar/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.