La justícia confirma que l'exregidor d'ERC David Sempere ha de tornar el pis a Promusa perquè no era residència habitual


Temes relacionats

L'exregidor d'ERC David Sempere es desvincula del partit republicà ( 3/oct/07)

Un exregidor d'ERC, obligat a retornar un pis de protecció oficial (19/jul/07)

ERC farà arribar el cas de Sempere a la direcció nacional perquè prengui mesures (19/jul/07)

Un exdirigent d'ERC reclama una alternativa d'esquerres al model de ciutat de CiU ( 1/jun/07)


  • Comparteix:

David Sempere, en una imatge d'arxiu

David Sempere, en una imatge d'arxiu

L'Audiència Provincial de Barcelona ha desestimat el recurs que va presentar l'exregidor i exrepresentant d'ERC a Promusa, David Sempere, contra la sentència que l'obligava a retornar un habitatge de protecció oficial a l'Ajuntament per no haver-lo destinat a residència habitual. En una resolució a la qual ha tingut accés Cugat.cat, el tribunal interpreta que Sempere no va aconseguir provar que vivia en el pis de Promusa, tal com ell argumentava, i el condemna a pagar les costes del recurs.

La sentència de l'Audiència Provincial de Barcelona, dictada el 26 de febrer, és contundent. Dóna la raó en tots els punts a la resolució del Jutjat de Primera Instància número 5 de Rubí del 27 de juny del 2007, que va condemnar Sempere i la seva dona a retornar a Promusa un pis del carrer de Joan Amades perquè no era la residència habitual de la parella.

La sentència diu, textualment, que 'cap de les al·legacions del recurs no pot tenir acollida' i confessa que 'hi ha poc a afegir a la fonamentació de la sentència apel·lada'. A més, subratlla que, en el seu recurs, Sempere no ha aconseguit provar amb rebuts de subministres o testimonis de veïns que de fet ocupava el pis de Promusa, com ell argumentava en la seva defensa. L'Audiència Provincial de Barcelona confirma, doncs, la sentència del jutjat de primera instància i obliga Sempere a assumir les costes del recurs.

Recordem que David Sempere es va donar de baixa de l'assemblea local d'ERC a finals del 2007, després de fer-se públic l'escàndol relacionat amb Promusa. Sempere va ser regidor per ERC els anys 1998 i 1999. També va presidir la secció local i posteriorment va ocupar la secretaria de l'executiva, amb Jaume Busquets com a president. L'any 2004, Sempere va dimitir del càrrec i es va enfrontar públicament amb el grup municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.