La coalició electoral 'Una altra democràcia és possible' desperta l'interès dels santcugatencs


  • Comparteix:

Sant Cugat és una de les ciutats de l'Estat on la llista de la coalició electoral 'Una altra democràcia és possible' disposa de més candidats. L'objectiu d'aquesta iniciativa és aconseguir formar una llista electoral de manera que els electors vegin imprès en una papereta el lema de la campanya quan vagin a votar. Aquesta iniciativa electoral ha sorgit dels grups Espiral i Motivats.

Aconseguir vots és el que menys importa als components d'aquesta coalició. El que pretenen és reunir les persones necessàries per poder presentar llistes al màxim nombre de municipis possible. D'aquesta manera l'administració electoral es veu obligada a imprimir els papers amb el missatge 'Una altra democràcia és possible' a tots aquells llocs on s'hagi pogut constituir la candidatura. A la nostra ciutat, ja n'hi ha 14 persones apuntades i falten 10 més per arribar a 21 candidats i 3 reserves.

Un total de 156 persones ja són candidats d'aquestes llistes. Tots aquells que es vulguin apuntar a la llista ho poden fer a través d'Internet en la direcció http://otrademocraciaesposible.net. Per fer-ho no fa falta estar afiliat a cap partit i tampoc estar censat al municipi on us presenteu. La inscripció no comporta cap responsabilitat ni obliga a fer-se càrrec de cap treball.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.