El PP proposa la celebració d'unes Olímpiades de Primària i Secundària


  • Comparteix:

Berta Rodríguez durant la roda de premsa

Berta Rodríguez durant la roda de premsa

El PP presentarà al ple d'aquest març la proposta de celebració d'unes Olimpíades d'Estudiants de Primària i Secundària. Aquesta activitat fomentaria, segons els populars, l'esforç entre els estudiants i premiaria el mèrit en l'educació.

Les Olimpíades de Primària i Secundària proposades pel PP consistirien en un seguit de proves que demostrarien el coneixement i les aptituds dels estudiants santcugatencs. La intenció és que, en el cas que la moció sigui acceptada pel ple municipal, l'activitat es dugui a terme a finals d'aquest curs o de cara l'any vinent.

La portaveu del grup municipal popular, Berta Rodríguez, considera que és una proposta que implica una millora per als alumnes.

Berta Rodríguez

Una cosa que és una millora per als alumnes sí que s'ha d'acceptar. Potser s'ho prendran una mica 'a riota', però jo crec que s'ha de premiar l'esforç dels estudiants.


Els populars també plantejaran al ple municipal l'adhesió de l'Ajuntament a la plataforma 'Tots contra el cànon'. La llei del cànon, posada en vigor l'any passat, té com a objectiu frenar la pirateria aplicant un impost sobre els CD i DVD que es fan servir per fer còpies. Aquesta retribució va a mans de la Societat General d'Autors i Editors (SGAE) per compensar les seves pèrdues econòmiques.

Rodríguez ha explicat quina és la proposta popular respecte la llei del cànon.

Berta Rodríguez

Proposem que s'elimini l'article 25 de la llei i que es segueixin comprant CD i DVD de la mateixa manera que ho fèiem abans que entrés en vigor aquesta llei.






El ple d'aquest mes tindrà lloc dilluns de la setmana vinent.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Sens cap mena de dubte, això és el que més necessita la ciutat.

Planeru. Enviat el 10/mar/09


Una competició per a veure qui és el millor? Sra. Rodríguez, que fem dels alumnes que tenen dificultats per a seguir el ritme? Que fem dels alumnes que no son uns super-estudiants perquè tenen altres aptituds que la nostra societat no valora, com podríen ser les artístiques? Que fem dels immigrants? Els posem tots a un racó per a que no molestin? Potser el que hauríem de fer es premiar a l'Escola Pública per fer-se càrrec de tots els alumnes que la concertada i privada rebutja, i no només estic parlant dels immigrants, sinó també dels alumnes que no son gaire brillants i necessiten més atenció. En conec més d'un exemple a la nostra ciutat i li asseguro que són nens ben normals.

Sigró. Enviat el 10/mar/09


La Berta té les mans tacades de sang per la invasió de l'Iraq. Fins que no s'agenolli per demanar perdó, seria millor que callés

Genís. Enviat el 10/mar/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.