Compromís de l'Ajuntament a potenciar polítiques d'ocupació per a les dones


  • Comparteix:

Imatge del ple municipal

Imatge del ple municipal

L'Ajuntament es compromet a potenciar polítiques d'ocupació i creació d'empreses dirigides a les dones. Ho han acordat tots els partits en una declaració institucional llegida amb motiu del Dia Internacional de la Dona al ple municipal.

En la lectura de la declaració, l'alcalde ha afegit que el consistori farà promoció i reconeixement de les dones que van ocupar el lloc d'alcaldesses a diferents poblacions catalanes durant la Transició.

A més, es donarà suport al manifest comú entre tots els municipis de Catalunya que s'elabora cada 8 de març amb motiu del Dia Internacional de la Dona. Ho ha dit l'alcalde.

Lluís Recoder

Des del consistori donem suport al manifest unitari de tots els municipis de Catalunya que s'elabora cada 8 de març, dia que commmemora la igualtat entre homes i dones.




El consistori s'ha compromès també a donar suport aquelles entitats que treballen per defensar el paper de les dones. Aquesta mesura pretén contribuir a la igualtat entre homes i dones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.