Lluís Recoder: 'Espero que la declaració de parc natural influeixi en la sentència del Suprem sobre Torre Negra'


Temes relacionats

Núñez i Navarro: 'La declaració de parc natural va en contra de la sentència del TSJC' (18/mar/09)

Satisfacció dels partits per l'anunci de la declaració de Collserola com a parc natural (18/mar/09)

Felip Puig (CDC): 'Esperem que la Generalitat aquesta vegada compleixi i declari el Parc Natural aquest any' (18/mar/09)

El Parc Natural de Collserola serà una realitat aquest mateix any (17/mar/09)


  • Comparteix:

L'alcalde, Lluís Recoder, considera que la futura declaració del Parc Natural de Collserola es pot convertir en un bon aliat per a la protecció de Torre Negra. Respecte a aquest procés, assegura que ara cal esperar la resolució del Tribunal Suprem i que, en cas que la sentència fos contrària, caldria reiniciar el procés de protecció. De totes maneres, Recoder dubta que la declaració del Parc Natural es produeixi abans de la sentència i que per tant pugui influir-hi.

Recoder relativitza la importància de l'acte protagonitzat aquest dilluns pel conseller de Medi Ambient, Francesc Baltasar, que va anunciar que el Parc Natural serà una realitat 'en sis o vuit mesos'. Segons l'alcalde, el que realment importa és la declaració efectiva.

Lluís Recoder

La declaració és un bon aliat per a la protecció de Torre Negra, però l'acte d'ahir només és un anunci.


Segons Recoder, si la declaració arriba ràpid podrà condicionar la sentència del Tribunal Suprem, tot i que dubta que això sigui així.

Lluís Recoder

Tant de bo fos així, però el procés de la declaració va molt lent. Em temo que hi haurà abans la sentència que la declaració.




L'alcalde anima el govern de la Generalitat a passar de les paraules als fets i declarar el Parc Natural de Collserola el més aviat possible.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.