Joan Recasens (CiU), entre els parlamentaris amb menys intervencions d'aquesta legislatura


  • Comparteix:

Recasens, intervenint en una comissió del Parlament (Foto: Canal Parlament)

Recasens, intervenint en una comissió del Parlament (Foto: Canal Parlament)

El parlamentari santcugatenc de CiU, Joan Recasens, encara no ha intervingut en cap ple d'aquesta legislatura, segons un estudi de l'Agència Catalana de Notícies (ACN). El també santcugatenc i representant de Ciutadans, José Domingo, és el diputat sense càrrec institucional que més ha participat en els dos anys i mig de legislatura.

Recasens és un dels sis parlamentaris de CiU que no ha intervingut en cap de les 44 sessions plenàries d'aquesta legislatura. D'aquesta mitja dotzena de diputats, el santcugatenc és, amb un total de set participacions, el que menys intervencions ha fet en les comissions.

Per la seva banda, Domingo ha intervingut en 494 ocasions al ple i en més de 1.100 en comissions. D'aquesta manera, el diputat de Ciutadans és el parlamentari amb més activitat de l'hemicicle després del cap de govern, José Montilla, i el president del Parlament, Ernest Benach. Domingo format part del grup mixt, on només hi ha tres diputats, la qual cosa fa que hagi de participar en més comissions que parlamentaris d'altres grups.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.