Ramon Gutiérrez, nou coordinador comarcal de les JEV


  • Comparteix:

Imatge de l'assemblea

Imatge de l'assemblea

El santcugatenc Ramon Gutiérrez és el nou coordinador comarcal de les Joventuts d'Esquerra Verda (JEV), la branca juvenil d'ICV. Gutiérrez, que comparteix el càrrec amb Lídia Brun, ha explicat que l'objectiu de les JEV és aconseguir que la formació ecosocialista obtingui un bon resultat en les eleccions municipals. A Sant Cugat, Gutiérrez ha afirmat que les JEV pretenen ser més visibles i fer arribar el seu discurs a la ciutadania.

Les JEV s'han proposat tenir més presència en la nostra ciutat participant en activitats juvenils com les Barraques o la Fira de Tardor i duent a terme accions al carrer, entre altres mesures.

El nou coordinador comarcal i membre de l'executiva local d'ICV, Ramon Gutiérrez, explica quin és l'objectiu de les JEV a Sant Cugat.

Ramon Gutiérrez

Volem començar a fer més accions al carrer, ser més presents en temes d'actualitat i participar en activitats juvenils com les Barraques o la Fira de Tardor.


Gutiérrez ha destacat la importància de que les JEV siguin més visibles a Sant Cugat i que es posicionin sobre temes d'actualitat cada vegada que sigui necessari.

La nova direcció comarcal de les JEV s'ha escollit en una assemblea que s'ha celebrat a Santa Perpètua de Mogoda. En la reunió, també s'ha configurat el nou equip coordinador comarcal, format entre altres per la santcugatenca Elsa Matamoros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.