CiU preguntarà al Parlament sobre els efectes de la ventada a Collserola i sobre el futur hospital de referència


Temes relacionats

CiU acusa l'alcadessa de Rubí d'enganyar amb els terminis del futur hospital de la zona (18/mar/09)

Joan Recasens (CiU), entre els parlamentaris amb menys intervencions d'aquesta legislatura (18/mar/09)

Subirà: 'La Generalitat ha d'explicar els criteris per distribuir els mil treballadors que netejaran els boscos' (13/mar/09)


  • Comparteix:

Joan Recasens ha explicat les diverses iniciatives parlamentàries de CiU a la seu d'Unió a Sant Cugat

Joan Recasens ha explicat les diverses iniciatives parlamentàries de CiU a la seu d'Unió a Sant Cugat

CiU demanarà explicacions al govern de la Generalitat sobre els efectius destinats a retirar els arbres caiguts per la ventada i sobre el calendari exacte del futur hospital de Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal. El grup de CiU també farà dues propostes de resolució perquè es desdobli un tram de la carretera de Rubí i per reclamar novament uns jutjats de primera instància per a Sant Cugat.

El diputat santcugatenc Joan Recasens ha explicat aquest dilluns les propostes de resolució i les preguntes que fan referència a Sant Cugat que CiU està tramitant al Parlament.

Dues propostes de resolució reclamen, respectivament, uns jutjats de primera instància per a la ciutat i que es converteixi en via urbana el tram de la carretera de Rubí entre l'autopista AP7 i la rotonda coneguda com a 'hipòdrom'. Una altra proposta de resolució que CiU ha tramitat però que de moment 'aparca' és la que reclama la declaració de Collserola com a Parc Natural.

CiU farà també dues preguntes al govern sobre temes relacionats amb la nostra ciutat. La primera demanarà explicacions sobre el calendari exacte del futur hospital de referència per a Sant Cugat i sobre el com i quan se n'han adjudicat les obres. La segona serà sobre els criteris utilitzats per distribuir el miler de treballadors que la Generalitat ha destinat a retirar els arbres caiguts durant la ventada, i sobre quins efectius es destinaran per recollir la fusta.

Escoltem el diputat de CiU al Parlament Joan Recasens.

Joan Recasens

Han destinat nou persones a netejar tot Collserola, i volem saber si el govern ho considera suficient. Esperem que rectifiquin.


D'altra banda, Recasens ha tret importància a l'estudi de l'Agència Catalana de Notícies (ACN) en el qual consta com un dels diputats amb menys intervencions parlamentàries. Segons ha explicat, hi ha molta feina que es fa que no queda reflectida a aquesta mena d'estadístiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.