Grangé (ERC) se suma a Recoder, Villaseñor i Boix i obre un blog a internet


  • Comparteix:

Aspecte del nou blog de Raül Grangé

Aspecte del nou blog de Raül Grangé

El portaveu d'ERC, Raül Grangé, ha obert un nou blog a Internet, on donarà el seu punt de vista sobre l'actualitat política local, nacional i internacional. Els primers posts del blog tracten temes com la càrrega dels Mossos d'Esquadra durant la manifestació d'estudiants a Barcelona, la recent manifestació independentista a Brussel·les i els resultats de les eleccions basques.

En el post de benvinguda, el regidor convida a tothom a 'construir un Sant Cugat cohesionat i just socialment, sostenible, participatiu i compromès amb els drets nacionals dels Països Catalans'. En aquest, sentit, Grangé assegura que es tracta d'un espai 'al servei de tothom'.

El portaveu municipal d'ERC ha explicat que no han posat en marxa el blog fins assumir el compromís d'actualitzar-lo periòdicament i respondre immediatament els que hi facin aportacions.

Raül Grangé

Si agafem el compromís de publicar és perquè també pensem respondre de forma immediata a la ciutadania.


Amb aquest blog, Grangé se suma a altres membres del consistori que ja tenen blog com són l'alcalde, Lluís Recoder, i regidors com Ferran Villaseñor, del PSC, i Xavier Boix, d'ICV. L'adreça del blog de Grangé és blocs.esquerra.cat/raul-grange.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.