Josep Maria Pelegrí: 'La llei d'educació ara per ara no respon a les necesitats del sistema'


  • Comparteix:

Defensar els drets de les persones, rebutjar polititzar l'educació i poder escollir el centres educatius són els sentits d'algunes de les esmenes que el grup de CiU ha fet a la Llei d'educació presentada pel govern de la Generalitat. El diputat de la federació Josep Maria Pelegrí ha explicat les esmenes en un acte aquest dijous al vespre sobre la llei d'educació. El també secretari d'organització d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC) ha destacat que el rebuig al Pla Bolonya és per manca de coneixement i demana que la Generalitat inverteixi diners per explicar-lo.

El secretari d'organització d'UDC, Josep Maria Pelegrí, en una entrevista a Cugat.cat, ha explicat quines mancances veu la federació nacionalista a la llei d'educació que ha presentat el conseller Ernest Maragall.

Josep Maria Pelegrí

Rebutgem la voluntat de polititzar l'educació, estem en contra de falta d'un reconeixement de llibertat dels pares per escollir el centre escolar.


Pelegrí ha destacat que el debat sobre la possibilitat d'escollir l'idioma d'escolarització els nens i nenes no ha de ser amb el català i castellà sinó amb l'anglès.

Davant les reiterades manifestacions dels estudiants i professors en contra del Pla Bolonya, Pelegrí ha destacat que aquesta oposició es deu a la falta de coneixement del projecte.

Josep Maria Pelegrí

El projecte té unes grans ambicions i possiblitats, però no es pot admetre que la Generalitat no hagi explicat el pla Bolonya i això genera ignorància.



Pelegrí ha participat aquest dijous al vespre a un acte organitzat per UDC per parlar sobre la llei d'educació. A la xerrada, que ha tingut lloc a la Casa de Cultura, hi han assistit prop d'un centenar de persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.