CiU-Actuem vol forçar la presidenta de l'EMD a rebaixar-se el sou en la propera junta de veïns


  • Comparteix:

Una de les juntes de veïns de Valldoreix

Una de les juntes de veïns de Valldoreix

CiU-Actuem proposarà una rebaixa dels sous dels càrrecs electes de l'EMD, inclòs el de la presidenta, en la junta de veïns de la setmana vinent. El grup nacionalista assegura que les actuals retribucions estan per sobre de les recomanacions de les entitats municipalistes i que el sou de Montserrat Turu dobla el que cobrava l'anterior president de l'EMD.

Segons CiU-Actuem, Turu cobra poc més de 60.000 euros bruts a l'any. El grup proposa que la presidenta passi a cobrar uns 47.000 euros bruts, la xifra més alta recomanada per les entitats municipalistes en els cas d'alcaldes amb dedicació exclusiva per a localitats d'entre 5.000 i 10.000 habitants.

La portaveu de CiU-Actuem, Àngels Solé, assegura que, durant les negociacions del pacte d'aquest mandat, Turu va posar com a condició indispensable no canviar l'escala salarial per arribar a un acord.

Àngels Solé

Ara no hem d'aguantar una situació que no vam poder canviar per arribar a un pacte de govern.



D'altra banda, CiU-Actuem acusa Turu d'haver ajornat la junta de veïns fins dimecres de la setmana vinent sense causa justificada. Segons el grup nacionalista, la presidenta convoca aquesta sessió just abans de les vacances de Setmana Santa perquè els seus punts passin 'més desapercebuts entre la ciutadania'.

Àngels Solé

És indignant l'ajornament i també la manca de diàleg per trobar una data que vagi bé als grups.



CiU-Actuem diu haver comunicat per escrit a la presidenta que la data en què se celebrarà la junta de veïns no anava bé a alguns dels seus representants.

Cugat.cat ha intentat aquest dilluns posar-se en contacte amb la presidenta de l'EMD, Montserrat Turu. Al tancament d'aquesta edició, Turu encara no havia respost a les peticions de Cugat.cat per oferir la seva opinió.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Amb sembla perfecte, pero no acabo d´entendre el perque agafen el import maxim recomenat , tindria que ser el minim ja que Valldoreix no te alcalde, es un president d´una entitat menor. El que queda clar, es com la Sra.Turu es va doblar el sou quan va arribar al poder, aixo es progressisme capitalista, si senyor.

Enric. Enviat el 31/mar/09


Menys mal que hi ha gent que en temps de crisis dona exemple i es rebaixa el sou. Sobre el sou de la Sra.Turu, ho trobo vergonyos que es dobles el sou quan va guanyar les eleccions. Aixo demostra que nomes te interes en ella mateixa. Espero que no es pugui treure un decret de la manega i auto otorgar-se una sub-vencio.

Albert. Enviat el 31/mar/09


Vergonzo cobrar 60.000€ cuando el anterior presidente cobraba 30.000€. Con esto, ya queda todo claro.

Maria. Enviat el 31/mar/09


Turu no es va duplicar el sou. se'l va QUADRUPLICAR. Jo tenia un sou de 1.400 euros anuals, i ella se'l va pasar a més de 6.000 euros. Una curiosa forma de donar exemple de servei al poble.

Francesc Cardoner. Enviat el 31/mar/09


Aquesta proposta és la millor manera de solucionar el problema polític de Valldoreix?

Valldoreixenca cansada d'uns i altres. Enviat el 31/mar/09


Vergonyos. Trasladar la junta a semana santa, ja indica el perfil del govern que tenim. En quant al sou de la Sra. Turu, jo recordaria que segons el document del pacte de la Candidatura de Progres signat per PSC, ICV i ERC fa 5 o 6 anys s'establia que si la Sra. Turu guanyava les eleccions seria la presidenta i si les perdía ella no formaria part del consistori ( ja que quedava com a cuarta de la llista i fora de la entitat) . Es a dir si guanyo em pujo el sou i si perdo com no puc augmentar el sou no formo part de l'oposicio. Això ja indicava les ganes que tenia de trevallar per valldoreix. Per qui estigui interesat el pacte de la candidatura es pot consultar a traves de la pagina web del PSC sant cugat.

huecu. Enviat el 31/mar/09


Tinc entès que la Sra. Turu va equiparar el seu sou amb el que cobren els Tinents d'Alcalde del govern de Sant Cugat. No considero que sigui cap desori, tenint en compte el nombre elevat regidors que gaudeixen d'aquest "títol" en el nostre Ajuntament. Per cert... també van augmentar força els sous de l'oposició...

Laura. Enviat el 31/mar/09


El sou es va pactar a l\'inici de mandat, per tant CiU també el va recolzar. A què estem jugant? Saben que un vocal de l\'oposició de Valldoreix cobra més que un regidor de l\'oposició de Sant Cugat? Per això no faran una moció?

Civis. Enviat el 31/mar/09


Això sona igual al que va dir aquell "Yo estoy me he metido en política para forrarme"... Tots van al que van

Lidia. Enviat el 31/mar/09


TURU DIMISSIO !!!!!.PER DECENCIA.

Antoni. Enviat el 4/abr/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.