L'alcalde espera que un curt termini de temps Sant Cugat disposi de més policies estatals


  • Comparteix:

La manca de policies estatals fa que els agents locals hagin d'assumir responsabilitats que no els hi pertoquen

La manca de policies estatals fa que els agents locals hagin d'assumir responsabilitats que no els hi pertoquen

L'alcalde espera que en un termini curt de temps les promeses fetes pel ministre de l'Interior de dotar de més agents dels cossos de policia de l'Estat es compleixin, i es comencin a veure més agents patrullant per Sant Cugat. Lluís Recoder ha fet aquestes declaracions després que Ángel Acebes es comprometés ahir davant la consellera d'Interior a augmentar la dotació de la policia a les ciutats del cinturó de Barcelona.

La consellera d'Interior i de Justícia, Núria de Gispert ha fet efectiu el mandat que li van encarregar els alcaldes de les ciutats, entre elles Sant Cugat, on els Mossos no es desplegaran fins el 2007 perquè el govern espanyol enviï a aquestes ciutats els agents estatals que queden lliure d'altres comissaries on ja s'hagi fet el desplegament del Mossos d'Esquadra. Lluís Recoder espera que la reunió amb la consellera doni aviat els seus fruïts i es vegin ja agents patrullant per la ciutat.

Lluís Recoder

Tenim el compromís del ministre del mes de novembre de que aribaran nous efectiu però no ha arribat ningú, per tant hi ha un incompliment clar


Des de fa temps, segons Lluís Recoder, s'està darrere el tema i ja el mes de novembre va explicitar a la consellera quina era la situació de la ciutat pel que fa al nombre d'agents destinats. Recoder espera que el govern espanyol assumeix, de manera immediata, les seves responsabilitats en matèria de seguretat ciutadana.

Lluís Recoder

Vull veure quan arriben els nous agents de policia a Sant Cugat perquè d'aquesta manera el govern estatal complirà amb la seva responsabilitat


El ministre de l'Interior, en aquesta reunió, ha explicat que en els últims mesos s'han destinat a Catalunya 400 agents del Cos Nacional de Policia, i ha promès augmentar-ne la dotació, encara que no ha pogut concretar ni la xifra ni la destinació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.