CiU-Actuem creu que Turu obvia les accions de l'Ajuntament a Valldoreix


  • Comparteix:

La portaveu de CiU-Actuem, Àngels Solé

La portaveu de CiU-Actuem, Àngels Solé

CiU-Actuem considera que la presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, 'obvia les actuacions de l'Ajuntament' a Valldoreix en l'informatiu del territori de l'abril. El grup nacionalista critica Turu per no explicar en la publicació que la remodelació de la rambla Mossèn Jacint Verdaguer es finançarà amb el Fons Estatal d'Inversió Local per petició de l'Ajuntament. D'altra banda, CiU-Actuem acusa la presidenta de l'Ens d'utilitzar l'informatiu 'finançat pels valldoreixencs amb usos partidistes'.

CiU-Actuem creu que en l'informatiu del mes d'abril no apareix el paper de l'Ajuntament en moltes de les actuacions que ha fet a Valldoreix. A banda de la petició del Fons Estatal d'Inversió Local, el grup nacionalista considera que la publicació obvia l'actuació dels seus vocals durant la crisi de les ventades i redueix l'aportació del consistori a 'una serra mecànica del grup d'intervenció de l'ADF'. Finalment, CiU-Actuem tampoc no entén que no s'expliquin els motius de la seva oposició a la darrera junta de veïns a la proposta d'una àrea verda de pagament a l'estació de Valldoreix.

Àngels Solé és portaveu del grup municipal nacionalista.

Àngels Solé

La presidenta no diu que la remodelació de Jacint Verdaguer és una iniciativa de l'Ajuntament perquè qui rep els recursos i decideix on els aplica és el consistori.


D'altra banda, Solé ha criticat l'ús partidista que creu que Turu està fent de l'informatiu.

Àngels Solé

Des que Turu va trencar el pacte, l'informatiu s'ha convertit en un instrument amb interessos partidistes.




La plataforma CiU-Actuem assegura que el seu objectiu és que els valldoreixencs coneguin l'aportació del consistori al territori.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Solé sap la veritat. La remodelació de la Rambla Mossèn Cinto és iniciativa de l'EMD, que n'ha pagat el projecte i en pagarà la direcció d'obra. La idea es va presentar a l'Ajuntament, que era qui rebia els fons i se li va demanar que destinés a Valldoreix el percentatge que li tocava. I així ho va fer. Només faltaria. Així doncs, la iniciativa, la concreció i l'execució són de l'EMD. Els diners, de l'Estat, malgrat que el grup de CiU a l'EMD els menyspreés. Solé en sap la veritat.

Joan Gaya. Enviat el 1/abr/09


Sr Gaya. Efectivament jo sé la veritat, que és, tant si li agrada com si no, que si Valldoreix pot accedir al finançament del Fons de Inversió Local del Govern Espanyol és gràcies a l'Ajuntament de Sant Cugat que és qui ha prioritzat i decidit a quin projecte els destina i adjudica les obres en el cas de Valldoreix. L'Ajuntament de Sant Cugat va posar la condició a l'EMD de que assumís els cost del projecte,que és mínim, si en tenim en compte el cost de l'execució de l'obra. I vosté Sr. Gaya no ho explica a l'Info de l'EMD i enganya als ciutadans i obvia , com sempre, a l'Ajuntament de Sant Cugat

àngels solé. Enviat el 1/abr/09


Sr.Gaya la seva credibilitat no s´aguanta per enlloc, deixi d´explicar FABULES i expliqui la veritat, que la gent estem farts de les mentides i manipulacions desde el gobern de la EMD.

Albert. Enviat el 1/abr/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.