Àngel Casas: 'Sant Cugat ha assolit els reptes del 1979 en els 30 anys de democràcia'


  • Comparteix:

El primer alcalde democràtic de Sant Cugat, Àngel Casas, assegura que la ciutat ha assolit tots els objectius que es va marcar quan el seu equip de govern va assumir la gestió de l'Ajuntament ara fa 30 anys. Casas ha explicat, però, que el creixement ha generat noves necessitats i ha situat com a principals reptes de futur la facilitat en l'accés a l'habitatge i l'aprofitament de l'aigua i l'energia solar.

El primer alcalde democràtic de Sant Cugat ha explicat la tasca de cohesió urbana que es va haver de dur a terme a la ciutat ara fa 30 anys i ha assegurat que els nouvinguts que han arribat han enriquit el municipi.

Àngel Casas ha valorat positivament el creixement de la ciutat i s'ha mostrat optimista per donar sortida a les problemàtiques actuals. Són declaracions a Cugat.cat.

Àngel Casas

Amb perspectiva veus l'evolució de la ciutat. Quan pujo al Turó de Can Mates em meravello de veure tot el que s'ha fet. Té mancances però es poden solucionar.



Entre els principals objectius per al futur de la ciutat, Casas ha prioritzat l'aprofitament de les matèries primeres com l'aigua i l'energia del sol. Millorar l'accés a l'habitatge també figura entre els reptes del municipi, segons l'exalcalde.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.