L'Ajuntament expedienta la concessionària de l'escorxador per abocaments incontrolats


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha obert un expedient sancionador a l'empresa concessionària de l'escorxador municipal pels abocaments incontrolats de sang i vísceres realitzats en el clavegueram. Aquesta sanció es produeix després que veïns de l'avinguda Ragull denunciessin que des de l'escorxador s'estaven produint abocaments incontrolats. El consistori ha explicat que l'empresa ja ha esmenat l'error.

El regidor de Comerç ha explicat que, efectivament, s'ha obert un expedient sancionador al concessionari en comprovar que les restes de vísceres i la sang s'estaven abocant a les clavegueres. Segons Jaume Tubau, després de rebre les queixes dels veïns, l'Ajuntament ha actuat diligentment perquè aquesta situació sigui resolta immediatament:

Jaume Tubau

L'empresa que gestiona l'escorxador és conscient de la tragèdia i prendra mesures


Tubau ha explicat que el trencament d'un tub del desguàs pot haver provocat, segons l'empresa, que les vísceres que s'abocaven a la claveguera sortissin, reflotant, a la superfície. El regidor de Comerç diu, però, que en cap cas aquesta conducta té justificació.

Jaume Tubau

Quan hi ha tanta activitat potser es produeix una certa relaxació per part de l'operari


Recordem que aquesta mena de vísceres i sang s'han d'emmagatzemar en uns contenidors especials perquè una empresa depenent de la Generalitat la retiri. L'escorxador té previst traslladar-se, en un termini curt de temps, en unes altres instal·lacions a Can Calopa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.