CiU-A força l'EMD a reduir a un euro la partida econòmica per al butlletí de Valldoreix


Temes relacionats

CiU-Actuem creu que Turu obvia les accions de l'Ajuntament a Valldoreix ( 1/abr/09)


  • Comparteix:

Portada d'un número antic de l'InfoValldoreix

Portada d'un número antic de l'InfoValldoreix

La partida pressupostària per al butlletí informatiu de l'EMD de Valldoreix es reduirà de 27.500 a un euro a instàncies del grup de CiU-Actuem, que considera que la publicació s'ha convertit en una 'eina propagandística' del govern des del trencament del pacte. La Candidatura de Progrés i Catalanista, en canvi, afirma que el butlletí és necessari i convenient, i que respon a un dret constitucional.

La majoria de CiU-Actuem a la junta de veïns de l'EMD els ha permès forçar aquesta reducció pressupostària en el marc d'una modificació de crèdit dels pressupostos prorrogats de l'Entitat. La portaveu de CiU-Actuem, Àngels Solé, justificava així la retallada.

Àngels Solé

Des que s'ha trencat el pacte, el butlletí és una eina de propaganda de la Candidatura de Progrés i Catalanista.


De la seva banda, el portaveu de la Candidatura de Progrés i Catalanista i vocal d'Economia de l'EMD, Joan Gaya, ha defensat la necessitat del butlletí en base al dret constitucional a la informació.

Joan Gaya

És una eina necessària, convenient i obligatòria perquè la ciutadania té dret a estar informada de l'acció de govern i el govern té el deure d'informar.


La retallada del pressupost del butlletí s'ha aprovat en forma d'esmena de CiU-Actuem a una modificació pressupostària més àmplia que portava a aprovació el govern de Valldoreix. Els punts més destacats d'aquesta modificació, obligada per la pròrroga dels pressupostos del 2008, són una partida d'1'2 milions d'euros per a la construcció de l'escola bressol, un suplement de 178.000 euros per a la concessió del transport públic i una partida de 250.000 euros per pagar les actuacions de la ventada de principis d'any. En total, s'han incorporat 1'9 milions d'euros més, que es finançaran majoritàriament amb subvencions i amb la incorporació d'una part del romanent de tresoreria de l'any anterior.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Perfecte. Ara tenen que tancar el Tot, el Diari i el Butlletí Municipal de Sant Cugat. O todos moros o todos cristianos

Joan Triadiu. Enviat el 10/abr/09


Es el mateix l'informatiu de la EMD que el Tot o el diari de Sant Cugat, Sr ?. mes demagogia no siusplau.

Antoni. Enviat el 10/abr/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.