Sirera (PP) obre un bufet d'advocats a Sant Cugat, tot i que continuarà al Parlament


  • Comparteix:

Daniel Sirera, president del PP al Parlament

Daniel Sirera, president del PP al Parlament

El president del PP al Parlament, Daniel Sirera, ha obert un despatx d'advocats a la nostra ciutat. El polític compaginarà les seves responsabilitats dins el PP amb l'activitat professional a temps parcial, després que Alicia Sánchez Camacho el substituís el juliol passat al capdavant de la presidència del partit.

Des que Camacho presideix el partit, Sirera ha continuat al capdavant de la presidència del grup parlamentari. Ara, compaginarà la seva dedicació política amb l'exercici de l'advocacia. Sirera ho farà amb un bufet que ha creat a la nostra ciutat, després d'inscriure's al Col·legi d'Advocats de Barcelona.

Sirera va substituir Josep Piqué al capdavant del partit a Catalunya, tot i que el seu lideratge va durar un any. Llavors, la direcció estatal del PP va nomenar Camacho com a candidata de 'consens', fet que va comportar que Sirera es retirés de la carrera a la presidència del PP català.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.