El PSC, a favor de potenciar el mecenatge i el patrocini per afrontar la reducció d'ingressos de les entitats


  • Comparteix:

El portaveu del PSC, Salvador Gausa, en imatge d'arxiu

El portaveu del PSC, Salvador Gausa, en imatge d'arxiu

El PSC aposta per polítiques públiques de promoció del mecenatge i del patrocini per afrontar el descens d'ingressos de les entitats. Per reduir l'impacte de la crisi a les associacions, els socialistes proposaran al ple de dilluns incentius fiscals per a empreses que col·laborin econòmicament amb aquests col·lectius, entre altres mesures. Segons el PSC, cal 'un lideratge públic' de l'Ajuntament per facilitar a les associacions possibilitats de mecenatge i patrocini per obtenir ingressos.

Per facilitar la col·laboració entre el sector privat i les entitats, els socialistes presenten diverses iniciatives, a part de les reduccions fiscals. Una és que el consistori elabori un llistat d'organitzacions i activitats que hagin perdut ingressos en concepte de patrocini. En paral·lel, el PSC defensa crear amb agents privats un fons d'ajut a les entitats locals que podria gestionar una oficina de mecenatge encara per definir.

El portaveu socialista, Salvador Gausa, remarca que aquestes propostes són 'complementàries' i 'respectuoses' amb les iniciatives de les entitats de la ciutat. Gausa afegeix que les associacions haurien de participar en la concreció d'aquestes propostes.

Salvador Gausa

No volem que sigui una moció feta des d'un despatx. Volem la col·laboració i la participació de les entitats.



En cas d'aprovar-se la moció, els mitjans de comunicació de titularitat pública haurien de difondre les iniciatives de col·laboració entre les entitats i el sector privat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.