Turu acusa CiU de Sant Cugat de dirigir l'operació per reduir-li el sou


Temes relacionats

El govern de l'EMD acusa CiU-Actuem de 'prevaricació' per rebaixar els sous dels càrrecs ( 9/abr/09)


  • Comparteix:

La presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, assegura que CiU-Actuem va rebre instruccions directes de CiU de Sant Cugat en la qüestió de la reducció del sou de la presidenta. Segons Turu, la mateixa portaveu de CiU-Actuem, Àngels Solé, ho va reconèixer en una reunió prèvia a l'última junta de veïns, que és quan els vocals de CiU-Actuem van aprovar la moció que demana la rebaixa de la retribució de Turu.

Així ho ha dit la presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, durant una entrevista a Cugat.cat.

Montserrat Turu

En aquest cas la mateixa senyora Solé va manifestar que havia estat el partit que forçava que això es produís.


Recordem que els cinc vocals de CiU-Actuem, que formen majoria a la junta, van aprovar el passat dimecres una moció que proposa una rebaixa del sou de Turu de 62.000 a 47.000 euros bruts anuals, i que també congela totes les retribucions dels càrrecs de l'entitat.

L'equip de govern de l'EMD acusa CiU-Actuem de 'prevaricació', i ja ha avisat que impugnarà la moció. Turu ha explicat que s'estan assessorat jurídicament sobre els diferents recursos i denúncies que poden presentar. Entre les possibles mesures, es planteja la presentació d'un recurs contenciós administratiu, d'un recurs contenciós de protecció dels drets fonamentals o d'una denúncia a la fiscalia per prevaricació.




  • Comparteix:

COMENTARIS

És increible!! Per voler fer una gran obra que veurà tothom (remodelació de la rbl. M.J.Verdaguer) deixarà a families senceres sense feina i l'únic que li preocupa és el seu sou????

valldoreixenca. Enviat el 17/abr/09


Sra.Turu, voste amb la gossera feta sense permis, sense partida pressupostaria, com li diu a aixo ? Es actuar correctament i amb transparencia ? En el ple de l´altre dia, va dir que no passaba res si li rebaixen el sou, que no faria dedicacio plena i tindria que agafar mes personal, amb penso que amb 47.000€ anuals, ja pot treballar tot el dia, segur que amb la gent que esta a l´atur, per la mitat del seu sou,treballarien tot el dia Deixi de dir mentides i dediquis a gobernar i si no pot, deixi el pas a gent competent

Enric. Enviat el 17/abr/09


Propossaria el seguent a CIU/ACTUEM. Si la Sra.Turu no pot fer horari sencer, que que el seu sou, li possin el tram mes baix recomenat, que seria de uns 33.000€ i si encara agafa mes personal, menys i tot, ja que la recomenacio oficial es per ajuntaments i Valldoreix, no ho es. JA EN HI HA PROU

Albert. Enviat el 17/abr/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.