C's demanarà al Parlament que s'acceleri la construcció de la Via Verda que passa per Sant Cugat


  • Comparteix:

El polígon de Can Sant Joan és una de les zones per on passa la Via Verda

El polígon de Can Sant Joan és una de les zones per on passa la Via Verda

Ciutadans (C's) demanarà al Parlament accelerar els tràmits necessaris per la construcció de la Via Verda del Vallès, que passa per Sant Cugat, abans del juny de 2010. Segons el coordinador local i diputat al Parlament, José Domingo, és un camí verd que uneix diferents zones de la comarca i que s'ha d'explotar la seva utilització.

Domingo ha explicat així la proposta que presentaran al Parlament.

José Domingo

Volem que es facin els tràmits necessaris perquè el Camí Verd sigui una realitat des de Sant Quirze, passant per Sant Cugat, fins a Rubí, amb una data fixada al 2010.










Segons Domingo, els santcugatencs podrien utilitzar aquest espai per passejar i també per connectar-se amb els altres ciutats del voltant. En aquest sentit, el dirigent de C's aposta perquè els estudiants santcugatencs de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) utilitzin aquest camí per desplaçar-se entres ambdues ubicacions.

José Domingo

Volem que sigui un camí que permeti el passeig de bicicletes i vianants i que connecti directament Sant Cugat amb la UAB.




La Plataforma Ciutadana per a la Via Verda celebrarà el 10 de maig la inauguració d'un nou tram de dos quilòmetres del Camí Verd. C's ja ha anunciat que dóna suport a aquesta iniciativa i que participaran en la jornada festiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.