Acord unànime per impulsar la mesa de reactivació econòmica


Temes relacionats

ICV-EUiA proposa un pacte de ciutat per potenciar la cohesió social enfront la crisi (25/mar/09)


  • Comparteix:

El ple municipal ha votat aquesta moció d'ICV per unanimitat

El ple municipal ha votat aquesta moció d'ICV per unanimitat

El ple municipal ha aprovat per unanimitat impulsar la mesa de reactivació econòmica i la cohesió social. Tots els grups polítics volen formalitzar el seguiment regular de la ronda de converses amb els agents socioeconòmics i convocar dues noves sessions de treballs d'aquesta mesa. A instància d'una moció d'ICV-EUiA el ple municipal demanarà també al conjunt d'administracions que en el marc de les iniciatives i les actuacions que desenvolupin per afrontar la crisi tinguin en compte els Ajuntaments com agents més propers a la realitat i les demandes de la ciutadania.

El regidor ecosocialista Joan Calderón ha explicat durant el ple municipal els acors que s'extreuen d'aquesta moció que s'ha convertit en institucional.

Joan Calderón

Formalitze, el seguiment regular de la ronda de converses amb els agents socioeconòmics i convocar dues noves sessions de treball, entre altres.


Des del setembre, l'equip de govern ja ha mantingut reunions amb diferents representants del món econòmic, social i educatiu del municipi amb l'objectiu de millorar les accions de l'Ajuntament per afrontar la situació de crisi econòmica actual.

Ara la idea és continuar potenciant aquestes relacions per enfortir encara més la base dels acords amb els agents implicats.

D'altra banda, en un comunicat, 'ICV-EUiA es compromet a promoure la participació en les Comissions Informatives no només dels representants de l’EMD, sinó també de les entitats i associacions que es vegin afectades pels diferents punts de l'ordre del dia'. Aquest compromís es basa en el fet que l'article 31.4 del ROM actual de l'Ajuntament ja preveu aquest fet, tal com, segons els ecosocialistes, va expressar el tinent d’alcalde de Presidència, Joan Recasens, en el ple.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.