Àssun Reyes (ICV-EUiA) deixa la política i cedeix la seva regidoria a Jaume Massanés


Temes relacionats

Joan Calderón, elegit nou president local d'ICV per unanimitat (25/feb/09)


  • Comparteix:

Àssun Reyes

Àssun Reyes

La regidora d'ICV-EUiA Àssun Reyes es retira completament de la política professional. Després de cedir recentment la presidència de la secció local del partit a Joan Calderón, Reyes ha explicat a Cugat.cat que el proper ple municipal serà l'últim en el qual participarà com a regidora. El seu lloc l'ocuparà el número quatre de la llista electoral d'Iniciativa a les passades eleccions, l'independent Jaume Massanés.

Àssun Reyes deixa la política professional després d'anys de militància, primer al PSUC i després a Iniciativa per Catalunya, una carrera que l'ha dut a ocupar la presidència de la secció local del partit i, durant sis anys, a ser regidora de l'Ajuntament.

En declaracions a Cugat.cat, Reyes ha explicat que la seva feina com a metge sempre ha complicat la seva relació amb la política, i que el fet d'haver tingut fa poc una néta l'ha acabat de decidir a fer el pas.

Àssun Reyes

És molt difícil, sobretot amb una feina com la meva. Fer de metge i de regidor és complicat.


El seu càrrec de regidora serà ocupat, a l'espera que el partit ho confirmi oficialment, per Jaume Massanés. Segons Reyes, Massanés ja porta mesos preparant-se pel relleu i s'incorporarà al consistori al ple de juny.

Àssun Reyes

En Jaume Massanés ja fa uns mesos que està treballant amb nosaltres per prendre el relleu amb coneixement de causa.





Reyes s'ha mostrat preocupada perquè, amb la seva marxa, les tres regidories d'ICV-EUiA seran ocupades per homes, allunyant-se de la paritat que el seu partit defensa.



  • Comparteix:

COMENTARIS

El que ens faltava, l'unica persona amb seny,educacio,i sensibilitat ens deixa i dona pas a una que precisament li falta tot aixo.Ja va deixar la presidencia i ara plega suposo desenganyada d'aquet mon de politics egoistes i frivols.Que Deu ens agafi confesats !!!.Gracies per tot ÀSSUN.

Albert. Enviat el 23/abr/09


Més aviat ho deu deixar perquè la van col·locar amb calçador... Fa temps que ho havia d'haver deixat! No dubto de la seva sensibilitat, però segur que en Jaume farà més feina ja que està més compromès amb la ciutat.

Andrés. Enviat el 23/abr/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.