El santcugatenc José Domingo rebutja el cartell electoral de Ciutadans a les europees


  • Comparteix:

José Domingo, en una imatge d'arxiu

José Domingo, en una imatge d'arxiu

El diputat santcugatenc de Ciutadans, José Domingo, rebutja la decisió del seu partit de presentar-se a les eleccions europees amb la coalició Libertas. Una decisió que ha provocat una ruptura al si de la formació i que ha portat el també diputat Antonio Robles a anunciar que abandonarà Ciutadans i el seu escó al Parlament a l'estiu. Robles assegura que la coalició Libertas és la més reaccionària d'Europa i demana un retorn a l'esperit fundacional de Ciutadans.

La decisió de concórrer amb Libertas als comicis al Parlament Europeu es va aprovar al consell general de Ciutadans amb 36 vots a favor, 24 en contra i dues abstensions. Dos dels tres diputats de la formació, el santcugatenc José Domingo i Antonio Robles, van afegir-se a les mostres de rebuig. Robles ha anunciat la decisió d'abandonar un partit que ja no considera seu.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.