La presidenta de l'EMD deixa de tenir dedicació exclusiva al seu càrrec


Temes relacionats

El govern de l'EMD acusa CiU-Actuem de 'prevaricació' per rebaixar els sous dels càrrecs ( 9/abr/09)

Turu: 'Per què CiU-Actuem no va proposar reduir els sous a principis de mandat?' ( 2/abr/09)

CiU-Actuem vol forçar la presidenta de l'EMD a rebaixar-se el sou en la propera junta de veïns (31/mar/09)

Enfrontament partidista per la rebaixa del salari de la presidenta de l'EMD ( 1/abr/09)


  • Comparteix:

La presidenta de l'EMD, en una entrevista a Cugat.cat

La presidenta de l'EMD, en una entrevista a Cugat.cat

La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, deixarà de tenir dedicació exclusiva al seu càrrec a Valldoreix en una junta de veïns extraordinària que té lloc avui a les vuit del matí. La decisió de Turu arriba després que una moció de CiU-Actuem, a l'oposició, obligués la presidenta a rebaixar-se el sou. A la junta, també es tractarà el règim d'assistències pels membres de la corporació que no tinguin dedicació exclusiva ni parcial.

La moció, aprovada el mes passat, establia que la presidenta passés a cobrar de 60.000 a 47.000 euros bruts. Es tracta de la xifra més alta recomanada per les entitats municipalistes en el cas d'alcaldes amb dedicació exclusiva per a localitats d'entre 5.000 i 10.000 habitants. La proposta també recollia que la portaveu de CiU-Actuem cobri uns 15.000 euros bruts l'any, com els vocals de l'equip de govern, una retribució que es manté. El sou dels vocals del grup nacionalista també es mantenia en 12.000 euros bruts l'any.

L'equip de govern local va acusar CiU-Actuem de 'prevaricació' per tirar endavant aquesta rebaixa. La Candidatura de Progrés i Catalanista va votar en contra de la moció al·legant que la dedicació dels càrrecs de l'EMD és superior a la dels càrrecs dels Ajuntaments, ja que els primers gestionen el territori sense el suport tècnic i administratiu que hi ha als consistoris.

La sessió tindrà lloc a la sala de reunions de l'EMD de Valldoreix i no a la Nau de Cultura com és habitual.



  • Comparteix:

COMENTARIS

per tretze mil euros l'any abandona el que deia ser la rao de la seva vida i es va prentar a les eleccions.Però els valdoreixencs al menys som més ben cotitzats que el Nazaret que va ser traït per 30 monedes d'aquells temps.

Narcis Clavell. Enviat el 6/mai/09


Es una vergonya el que fa aquesta dona, ens pren el pel a tots. Si no pot dedicar-se tot el día a treballar per Valldoreix cobrant 47.000€ anuals, sería questio que plegui, es un insult a la intel.ligencia de tots nosaltres

Enric. Enviat el 6/mai/09


es curiós, que aquests d\'esquerres, tant idealistes ells, tot és de tots, pero quan els hi toquen la butxaca, pleguen. ¿Quin és el salari mig a Catalunya?. Pensava que la dedicació política era una questió vocacional... bet aquí.

ja m\'agradaria cobrar-los a mi.. Enviat el 6/mai/09


Si el suport tècnic i administratiu és escàs i a sobre qui els ha de dirigir no s'hi dedica com s'hi hauria de dedicar, ja m'explicareu!! Sant Cugat hauria de recuperar les competències cedides a l'EMD i que plegui i es busqui la vida!!

Manel. Enviat el 9/mai/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.