Les JERC denuncien l'incompliment de mocions del ple per part de l'equip de govern


Temes relacionats

Els estudiants podrien tenir més aules d'estudi i amb més horari per a exàmens de juny (21/gen/09)


  • Comparteix:

Bernat Picornell durant la roda de premsa

Bernat Picornell durant la roda de premsa

Les JERC acusen l'equip de govern d'incomplir un acord de ple que contemplava posar a disposició dels estudiants equipaments culturals i escoles públiques com a aules d'estudi i flexibilitzar més els horaris de les biblioteques. Els republicans consideren insuficient la proposta del govern local perquè només inclou una 'petita ampliació d'horaris i d'espais'.

El portaveu de les JERC, Bernat Picornell, considera que l'equip de govern 'no es creu' el pla d'aules d'estudi consensuat per tots els grups municipals.

Bernat Picornell

Denunciem l'incompliment dels acords de ple per part de l'Ajuntament que impedeix la millora dels espais d'estudi a Sant Cugat.









Picornell considera que la proposta d'aules d'estudi presentada pel govern local és un 'petit pas' però no suficient. Segons els republicans, l'equip de govern 'només' preveu una petita ampliació d'horaris a la Casa de Cultura i una ampliació de places al Casal de Joves TorreBlanca.

Les JERC iniciaran durant la mostra Sant Cugat Actiu la campanya 'stc-in-actiu', que pretén cridar l'atenció sobre la poca atenció que, segons els republicans, té l'equip de govern per les necessitats dels joves de la ciutat.



  • Comparteix:

COMENTARIS

aneu votant pressuposts...

carme. Enviat el 8/mai/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.