Un centenar d'estudiants es manifesten contra la guerra davant la seu del PP a Sant Cugat


  • Comparteix:

Un centenar d'estudiants dels instituts de la ciutat han mostrat el seu rebuig a la guerra i la postura espanyola en el conflicte aturant el trànsit aquest matí durant 10 minuts davant la seu del PP a Sant Cugat. Els estudiants han decidit fer cada dia un minut de silenci mentre duri el conflicte armat.

Amb pancartes on es llegia 'Bush, el món no és la teva granja de Pin i Pon', els estudiants han sortit de la plaça de l'Estació per encaminar-se fins la seu popular on s'han assegut a terra i han aturat el trànsit durant 10 minuts. L'acte estava convocat pel Front Revolucionari d'Estudiants però ha aconseguit aglutinar alumnes de l'Angeleta Ferrer, l'Arnau Cadell i alguns alumnes, encara que pocs, del Leonardo Da Vinci. Davant la desesperació d'alguns conductors, el missatger era clar.

Manifestants

No a la guerra, no a la guerra...


Una vegada s'ha acabat l'assentada, els estudiants s'han sumat a la manifestació unitària a Barcelona. Segons el portaveu del FRE, Xavier, els alumnes de Sant Cugat no es poden quedar impassibles davant una guerra moguda, només, pels interessos econòmics de Bush amb el suport, incomprensible, d'Aznar.

Portaveu Manifestants

És una guerra totalment imperialista que es fa pel petroli


Els alumnes de l'Institut Angeleta Ferrer han acordat, a més, que a partir de demà, i mentri duri el conflicte, faran un minut de silenci a les 11 i cinc minuts del matí. Aquesta tarda, els alumnes de les Escoles Gimbernat s'han tancat dins el recinte de TVE a Sant Cugat també com a protesta



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.