Domingo marxa de Ciutadans però manté l'escó al Parlament


  • Comparteix:

José Domingo en roda de premsa

José Domingo en roda de premsa

El diputat de Ciutadans (C’s) al Parlament i coordinador de la secció local de Sant Cugat, José Domingo, ha anunciat que abandona el partit per les profundes discrepàncies amb l’actual direcció i ha apostat per 'refundar' l’espai del 'no nacionalisme català'. No obstant això, mantindrà l’escó fins el final de la legislatura, segons ha avançat en una conferència en un hotel de Barcelona.

L'adéu de Domingo arriba després que un centenar de militants de Ciutadans (C's) s'hagin concentrat aquest dimarts davant la seu de TVE a la nostra ciutat perquè s'ha exclòs el partit del programa '59 segons' per no tenir representació al Parlament Europeu. C's critica que altres partits com ERC tampoc no tenen escons a la institució europea i, en canvi, sí que participaran al debat televisiu.

El president del partit, Albert Rivera, el primer candidat de C's, José Manuel Villegas, i el cap de llista de la candidatura europea, Miguel Duran, han estat davant les portes de TVE de Catalunya com a protesta per l'exclusió del partit del debat '59 segons'. El programa '59 segons' s'emet cada dimarts a les onze de la nit.

Albert Rivera ha entrat a les instal·lacions de TVE i ha recordat a la direcció del programa que el seu partit havia estat convidat inicialment al programa '59 segundos', i que divendres passat en va ser desconvocat pel que ell considera 'evidents pressions polítiques'. Segons Rivera, els mitjans de comunicació 'no es poden convertir en un instrument al servei de la partitocràcia', i aposta per uns mitjans públics que garanteixin la llibertat d'expressió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.