PSC i ERC també reclamen l'exclusió del PP dins del govern municipal


  • Comparteix:

El Partit dels Socialistes s'ha afegit a la proposta d'IC-V per excloure el Partit Popular del govern municipal. Esquerra Republicana també demana que CiU tanqui el pacte de govern amb el Partit Popular, però no consideren necessari que el seu vot hagi de canviar quan la legislatura està, pràcticament, acabada.

El portaveu socialista, Jordi Menéndez, ha dit que aquest és un gest amb un valor estrictament simbòlic i ha garantit que no afectaria l'estabilitat del govern municipal. Menéndez ha afegit que cal expressar amb rotunditat el rebuig a la guerra i ha donat el seu suport a la proposta d'Iniciativa:

Jordi Menéndez



Des d'Esquerra Republicana, es considera inconcebible que CiU mantingui el pacte de govern amb un partit que ha donat suport a la guerra. Segons el seu portaveu, Eduard Pomar, l'alcalde NO pot continuar governant amb una diputada que, amb el seu vot, ha contribuït a la política bèl·lica de Bush i Aznar. Per Pomar, Recoder ha de trencar el pacte de govern sense condicions:

Eduard Pomar



Pomar ha afegit que, a la pràctica, la legislatura ha acabat i que seria incoherent que Esquerra canviés ara la seva feina d'oposició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.