La CUP critica el taller de participació de l'Ajuntament per elaborar el nou ROM


  • Comparteix:

Anterior roda de premsa de la CUP

Anterior roda de premsa de la CUP

La CUP considera que el taller de participació ciutadana organitzat per l'Ajuntament per elaborar el nou Reglament Orgànic Municipal (ROM) és 'una consulta i no un procés participatiu'. Pel col·lectiu independentista, les limitacions que imposava el format de la iniciativa i el fet que les conclusions no siguin vinculants demostren que el consistori posa en marxa aquestes iniciatives 'només per legitimar l'acció de govern'.

La CUP va participar el passat 25 d'abril al taller de participació organitzat per l'Ajuntament per elaborar el nou ROM. La cita era oberta a tota la ciutadania i pretenia implicar els santcugatencs en el procés d'elaboració del nou document.

La formació independentista lamenta que el temps de debat i formulació de propostes quedés reduït a una hora i mitja i considera que els participants no van ser informats com calia.

Ignasi Bea és membre de la CUP.

Ignasi Bea

Tenim la sensació que es fa més pubilicitat del que realment és el procés en sí. Això no ha estat un procés participatiu.


La CUP denuncia també la manca de més informació de caràcter tècnic a la taula de participació.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.