Comiat del mandat amb la voluntat de mantenir la bona entesa els propers quatre anys


  • Comparteix:

Els regidors tanquen el mandat posant èmfasi en la feina feta per fer front a la crisi econòmica, el consens entorn la protecció de Torre Negra i els nous reptes de ciutat, com la mobilitat i el tancament del creixement. En una sessió extraordinària que ha tingut lloc aquest dilluns, els regidors que ja no concorren a cap llista s'han acomiadat d'un ple que no es tornarà a reunir fins passades les eleccions.

Els portaveus dels grups municipals han ofert la seva visió del que ha estat el mandat.

El portaveu nacionalista, Joan Recasens, ha destacat que ha estat el mandat de la consolidació.

Joan Recasens

El mandat de la consolidació del Síndic de Greuges, de la finalització de la peatonalització, de la remodelació de la plaça del Rei, de la Rambla del Celler, etc.



Pel portaveu socialista, Ferran Villaseñor, ha estat un mandat marcat per la crisi econòmica i pel creixement de la ciutat.

Ferran Villaseñor

Ha estat un mandat marcat per la crisi econòmica, que ha afectat als ciutadans i als ingressos de la nostra economia, que ha tensionat els serveis. Un mandat amb canvi d'alcalde.








De la seva banda, el portaveu d'ICV-EUiA, Joan Calderon, ha descrit així els últims quatre anys de mandat.

Joan Calderon

El mandat de la transparència, d'una nova metodologia de fer pressupostos a través dels pactes, de la crisi, de la Torre Negra o el del tancament de ciutat.





La portaveu de PP, Berta Rodríguez, ha subratllat principalment el funcionament d'un ple on el 'respecte' ha estat clau.

Berta Rodríguez

El que més valoro és el fet d'haver tractat amb la multiplicitat ideològica de cada company del consistori.





El portaveu republicà, Toni Ramon, ha destacat la feina aportada pel seu grup durant el darrer mandat.

Toni Ramon

Volia reivindicar l'estil de fer política i oposició del nostre grup municipal. Hem exercit una oposició constructiva i dialogant, basada en la utilitat i els resultats.



Diversos regidors han aprofitat el darrer ple per acomiadar-se. Entre aquests, hi ha diversos representants que han participat a la vida política en més d'un mandat, com Joan Recasens (UDC), Marta Subirà (CDC), Jordi Joly (CDC), Salvador Gausa (PSC), Toni Ramon (ERC) i Berta Rodríguez (PP). També deixen el consistori i no optaran a repetir Pilar Gorina (PSC), Àlvar Roda (CpC), Carmela Fortuny (CDC), Xavier Amador (UDC), Xavier Martorell (CDC) i Fernando Vázquez Dodero (ex del PP i ara no adscrit),

L'acte ha finalitzat amb un sopar a peu dret i una entrega de regals i obsequis als regidors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.