El PP creu que ICV i PSC juguen a l''oportunisme' quan demanen que es trenqui el pacte per la guerra a l'Iraq


  • Comparteix:

El PP ha titllat de 'cínic' i 'oportunista' que ICV i PSC instin CiU a trencar el pacte de govern amb els populars, adduïnt el suport que aquests estant donant al conflicte a l'Iraq. La formació també ha lamentat que diversos manifestants ataquessin la seu del PP, coincidint amb el primer dia de la guerra.

La presidenta del PP, Berta Rodríguez, ha considerat legítima la proposta dels ecosocialistes, tot i que s'ha desmarcat dient que l'alcalde és qui té l'última paraula. Per la seva banda, el regidor Alfredo Bergua ha recordat que el govern del PSOE va donar suport a la intervenció militar a Kosovo sense l'aprovació de l'ONU, i que llavors ICV no va deslligar-se de cap govern municipal. Bergua ha afirmat que ICV i PSC fan ús d'una doble moral:

Alfredo Bergua

Té una clau electoralista i la gent és suficientment intel.legent per a saber que és una maniobra electoralista.


El dia després de la concorreguda manifestació, la façana de la seu dels populars presentava encara els signes de les bretolades que van perpetrar alguns joves. Restes d'ous, dianes pintades a terra i pintades al rètol de la seu, són algunes de les actuacions que ha lamentat la presidenta popular Berta Rodríguez:

Berta Rodríguez

Trobo una cosa positiva que la gent es manifesti però no em sembla bé que facin agressions.


Recordem que els manifestants van demanar ahir la dimissió dels 4 càrrecs electes del PP a l'Ajuntament. Les JERC han recolzat aquesta petició amb una penjada de cartells, on s'afegeix que la presidenta de Noves Generacions, Eva Mas, també abandoni el seu càrrec.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.