Pas endavant per la construcció de l'escola bressol a Valldoreix


  • Comparteix:

Moment de la signatura

Moment de la signatura

Valldoreix disposa de 365.000 euros més per afrontar la construcció de l'escola bressol. L'EMD ha signat aquest dilluns un crèdit amb Caixa de Catalunya que, juntament amb una subvenció de mig milió de la Generalitat i un altre crèdit que se signarà el mes que ve, han de permetre licitar la construcció de l'equipament. Els interessos del crèdit aniran a càrrec de la Diputació de Barcelona.

La signatura d'aquest crèdit s'ha fet aquest dilluns al migdia a la seu de la Diputació de Barcelona. L'ens supramunicipal assumeix els interessos del préstec gràcies al Programa de Crèdit Local i a Ajuts de Caixa amb l'entitat financera.

La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, s'ha felicitat d'anar cremant etapes en la construcció de l'escola bressol. Són declaracions a Cugat.cat.

Montse Turu

El crèdit és d'un import de 365.000 euros i juntament amb un altre crèdit ens permet començar a treballar en la contractació de les obres de l'escola bressol.




La presidenta de l'EMD ha explicat que té previst signar un altre crèdit amb la Diputació de Barcelona el mes que ve que permetrà cobrir definitivament el pressupost de més d'1,2 milions d'euros necessaris per fer l'obra.

Segons Turu, els treballs de construcció de l'escola bressol podrien començar al setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.