José Domingo es pot convertir en president del grup mixt del Parlament després de la marxa de Ciutadans


Temes relacionats

Rivera acusa Domingo de 'no respectar la democràcia' i 'quedar-se amb un escó que no és seu' (15/mai/09)

José Domingo: 'Marxo de C's per treballar per la unitat del moviment no nacionalista a Catalunya' (14/mai/09)

Domingo marxa de Ciutadans però manté l'escó al Parlament (13/mai/09)


  • Comparteix:

José Domingo

José Domingo

El diputat santcugatenc José Domingo podria convertir-se aquest dimarts en president del grup mixt del Parlament, després que ell i Antonio Robles, que en seria el portaveu, hagin abandonat Ciutadans (C's). El seu antic partit intenta ara que la mesa del Parlament no accepti aquest canvi, tot i que Domingo creu que reglamentàriament ho tenen tot a favor seu.

En declaracions a Cugat.cat, José Domingo ha explicat com es reestructurà el grup mixt, subratllant que Ciutadans ho té molt difícil per impedir-ho.

José Domingo

Si demà ho ratifica la mesa del Parlament, jo seré president i Antonio Robles portaveu del grup mixt. La petició que ha fet Ciutadans no té sentit.


Reunit aquest dissabte en consell general, el partit Ciutadans va reiterar les acusacions de transfuguisme a Domingo i Robles i va instar la mesa del Parlament a que no accepti la petició de reestructurar el grup mixt que els dos diputats dissidents van presentar formalment divendres passat.

Ciutadans afirma que l'únic representant legítim del partit és el seu president, Albert Rivera, i acusen Domingo i Robles de voler 'damnificar' la formació i de 'donar veu a formacions polítiques que no van participar a les eleccions'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.