Aprovada l'ordenança municipal de subvencions


  • Comparteix:

La qüestió ha estat motiu de debat al ple municipal

La qüestió ha estat motiu de debat al ple municipal

S'aprova definitivament al ple l'ordenança municipal de subvencions que regula la concessió d'ajuts econòmics a les entitats i associacions de la ciutat. La normativa no ha comptat amb el suport de l'oposició, que entre diverses al·legacions, ha criticat la possibilitat de poder atorgar subvencions de menys de 3.000 euros discrecionalment sense passar per concurs públic.

L'ordenança municipal de subvencions s'ha aprovat amb una al·legació d'ERC i una altra del mateix grup estimada parcialment, d'un total de 19 modificacions presentades pels republicans, el PP i ICV-EUiA. L'al·legació d'ERC acceptada fa referència a què es posi de manifest el percentatges de la quantitat que es subvenciona. La proposta republicana que s'ha estimat parcialment especifica que quan es resolgui la subvenció s'expliqui perquè es motiva l'ajut econòmic.

Tot i això, ERC ha votat en contra de la proposta ja que consideren que l'equip de govern ha fet una mala gestió de l'ordenança i ha criticat que no se'ls hagi acceptat l'al·legació en contra que es puguin atorgar subvencions de menys de 3.000 euros discrecionalment. Escoltem el regidor republicà, Toni Ramon.

Toni Ramon

3.000 es mereixen la presentació de la sol·licitud d'un projecte i, si no és així, es pot fer un conveni.


El tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, ha defensat l'ordenança assegurant que està marcada per la Llei de Subvencions i que les entitats se'n beneficiaran ja que s'acceleraran els tràmits.

Jordi Joly

No és una decisió, unilateral és una xifra que surt de la llei i que proporciona executivitat.




El PSC, ICV-EUiA i el PP tampoc han donat suport a la nova regulació pels mateixos motius que els republicans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.