Recoder critica la mesura de Zapatero per revitalitzar el sector de l'automoció


  • Comparteix:

Lluís Recoder en una imatge d'arxiu

Lluís Recoder en una imatge d'arxiu

L'alcalde, Lluís Recoder, considera que la manera en què el president espanyol ha posat en marxa les ajudes per comprar vehicles és 'poc seriosa'. Recoder considera que, tot i que seria positiu que la Generalitat apliqués algun tipus d'ajuda, en aquest sentit entén que fins que no estigui el finançament català tancat no és un bon moment.

El president de l'Estat, José Luis Rodríguez Zapatero, va anunciar durant el debat de política general que el govern espanyol preveia una ajuda directa de 2.000 euros per la compra d'un nou vehicle, finançada pels fabricants, que aportarien 1.000 euros, i l'Estat i les comunitats autònomes, que assumirien l'aportació de 500 euros.

L'alcalde, Lluís Recoder, creu que aquesta mesura és de 'mal gust' perquè no s'ha tingut en compte totes les parts implicades.

Lluís Recoder

Em sembla de mal gust adoptar una mesura com aquesta sense consultar amb totes les parts implicades.


Recoder, però, creu que seria positiu que la Generalitat pogués oferir algun tipus d'ajuda per revitalitzar el sector de l'automoció. Amb tot, considera que l'economia del país no serà encara prou positiva fins que no estigui tancat el finançament i que per tant entén que ara per ara no es pugui fer res.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.